Ο Bono ξαναβρήκε τη φωνή του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 12:55 Ο Bono ξαναβρήκε τη φωνή του

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής ο ατζέντης του, ο Bono διαβεβαιώνει τους θαυμαστές του ότι αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή του και η περιοδεία του συγκροτήματος θα συνεχιστεί όπως προβλεπόταν.

«Συμβουλεύτηκα έναν εξαιρετικό γιατρό και χάρη στις φροντίδες του, ανέκτησα πλήρως τη φωνή μου για την υπόλοιπη περιοδεία», σημειώνει ο 58χρονος τραγουδιστής, εκφράζοντας «την πολύ μεγάλη του χαρά και ανακούφιση που αυτός ο σοβαρός κίνδυνος αποσοβήθηκε».

Ωστόσο, ο Bono υπογραμμίζει ότι τη χαρά του αυτή μετριάζει η επιβεβλημένη διακοπή της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο και δεσμεύεται ότι το γκρουπ θα επιστρέψει για συναυλία εκεί στις 13 Νοεμβρίου για να αποζημιώσει αυτούς που βρίσκονταν εκεί.

Έχασε τη φωνή του από τα πρώτα τραγούδια ο Bono

Σε αυτήν τη συναυλία, τη δεύτερη και τελευταία που θα έδινε το συγκρότημα στο Βερολίνο, ο Bono φάνηκε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή του ήδη από τα πρώτα τραγούδια, προτού αναγκαστεί στη συνέχεια να ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει.

«Λυπούμαστε πάρα πολύ για την αποψινή ακύρωση. Ο Bono ήταν σε άριστη κατάσταση όπως και η φωνή του πριν από τη συναυλία, αλλά έπειτα από μερικά τραγούδια ο τραγουδιστής μας υπέστη ολική απώλεια φωνής. Δεν ξέρουμε τι συνέβη και θα συμβουλευτούμε γιατρό», ανέφερε το ροκ συγκρότημα σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του.

Η ξαφνική ματαίωση θορύβησε τους θαυμαστές του συγκροτήματος και προκάλεσε αμφιβολίες σχετικά με τη συνέχιση της περιοδείας του διάρκειας επτά μηνών με τίτλο «Experience + Innocence», καθώς πολλοί έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Η επόμενη συναυλία της περιοδείας των U2 προβλέπεται να γίνει στην Κολωνία, επίσης στη Γερμανία. Το συγκρότημα αναμένεται στη συνέχεια να δώσει συναυλίες στη Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της πρώτης από τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες τους στο Βερολίνο, ο Bono κατήγγειλε τις πρόσφατες βιαιότητες της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς της Γερμανίας. «Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν θέση στην Ευρώπη και σε αυτή τη χώρα», είπε καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση