Τρίτο παιδί με παρένθετη μητέρα απέκτησε στα κρυφά ο Ρόμπι Γουίλιαμς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 16:54 Τρίτο παιδί με παρένθετη μητέρα απέκτησε στα κρυφά ο Ρόμπι Γουίλιαμς

«Μετά από ένα «μακρύ και πολύ δύσκολο ταξίδι η οικογένειά μας απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Κολέτ (Κόκο) Τζοζεφίν Γουίλιαμς».

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του, κριτής στο βρετανικό X-Factor, Άιντα Φίλντ απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. 

Η 39χρονη Άιντα εξέπληξε τους followers της σήμερα αποκαλύπτοντας ότι μετά από ένα «μακρύ και πολύ δύσκολο ταξίδι» η οικογένεια απέκτησε ένα κοριτσάκι, την Κολέτ (Κόκο) Τζοζεφίν Γουίλιαμς. 

Μάλιστα ανάρτησε και μια τρυφερή οικογενιακή φωτογραφία στο Instagram.

Η Κόκο, η οποία είναι βιολογικό παιδί των Άιντα και Ρόμπι Γουίλιαμς ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας και είναι η νεότερη αδερφή του Τέντι και του Τσάρλι.
GettyImages
GettyImages

Η Άιντα Φίλντ 39 ετών, έγραψε στο instagram:

"Kρατήσαμε ένα πολύ ιδιαίτερο μυστικό! Είμαστε ευτυχισμένοι με το κοριτσάκι μας... Καλώς ήλθες στον κόσμο Colette (Coco) Josephine Williams !!"

«Η οικογένεια έρχεται σε όλες τις μορφές και αυτή η μικρή κυρία, που είναι βιολογικά δική μας, ήρθε στον κόσμο από μια απίστευτη παρένθετη μητέρα, στην οποία θα είμαστε αιώνια ευγνώμονες».

«Όπως και με τον Tέντι και τον Τσάρλι έτσι και τώρα σας ζητούμε να σεβαστείτε την προσωπική μας ζωή και να μας επιτρέψετε να μεγαλώσουμε τη νέα μας ομάδα των 5! #TeamWilliams» πρόσθεσε η ευτυχισμένη μαμά.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της παρένθετης και ζήτησε από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτή την οικογενειακή στιγμή.

GettyImages
GettyImages

Η Άιντα και ο Ρόμπι παντρέυτηκαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες το 2010. 

GettyImages
GettyImages

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση