Το μήνυμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον σωματοφύλακά της έναν μήνα πριν από τον θάνατό της - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 21:39 Το μήνυμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον σωματοφύλακά της έναν μήνα πριν από τον θάνατό της - ΦΩΤΟ

Μόλις έναν μήνα πριν από τον θάνατό της, η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα απέστειλε ένα ευγενικό μήνυμα στον σωματοφύλακα Γκράχαμ Κουκ, ο οποίος ήταν η σκιά η δική της και των δύο γιων της κατά τις δεκαήμερες διακοπές τους στο Σεν Τροπέ, στην έπαυλη του πατέρα του Ντόντι Φαγέντ.

Το μήνυμα που είναι γραμμένο στις 23 Ιούλιου 1997 και φέρει την προσωπική υπογραφή της ίδιας της Νταϊάνα και των δύο γιων της, θυμίζει τις τελευταίες ανέμελες στιγμές που έζησε η "πριγκίπισσα του λαού" μαζί με τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Ευχαριστεί με ευγένεια τον Γκράχαμ Κουκ για τις μαγικές δέκα ημέρες που πέρασε με τους γιους της ενώ απολογείται για την απίστευτα δύσκολη δουλειά του εξαιτίας της πριγκιπικής ιδιότητάς της και της προσοχής που τους δείχνει ο Τύπος.

Το μήνυμα αυτό θα δημοπρατηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ αναμένεται να "πιάσει" τιμή από 1.120 ευρώ έως 2.250.

"Αγαπητέ Γκράχαμ, ο Ουίλιαμ, ο Χάρι και εγώ θα θέλαμε να γράψουμε για να σε ευχαριστήσουμε που μας πρόσεχες τόσο καλά κατά τη διαμονή μας στο Σεν Τροπέ" αναφέρεται στην αρχή του μηνύματος.

Πηγή: Enikos - Mirror

Προσαρμοσμένη αναζήτηση