Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο γάμο της Νατάσας Μποφίλιου [pics]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 11:16 Κωστής Μαραβέγιας – Τόνια Σωτηροπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο γάμο της Νατάσας Μποφίλιου [pics]

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου είναι απόλυτα ταιριαστοί και μας το επιβεβαιώνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση. Έχει βρει ο ένας στον άλλο αυτό που χρειαζόταν. Η σχέση τους μετρά αρκετούς μήνες και τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα. Οι δυο τους έχουν καταφέρει άλλωστε να είναι παντού μαζί και αχώριστοι. Ακόμα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν βρει τον τρόπο να τα συνδυάζουν έτσι ώστε να είναι πάντα μαζί το μεγαλύτερο διάστημα. Φυσικά, δεν λείπει ο ένας από το πλευρό του άλλου στις σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Μία από αυτές ήταν και ο γάμος της κολλητής φίλης του τραγουδιστή. Η Νατάσα Μποφίλιου παντρεύτηκε το Σάββατο τον αγαπημένο της Χρήστο Κορτσέλη.

Ο Κωστής δεν θα μπορούσε να λείπει από το γάμο αλλά ούτε και η Τόνια από το πλευρό του. Έχει άλλωστε αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με όλους τους φίλους του αγαπημένου της και μάλιστα έχουν κάνει αρκετή παρέα και οι τρεις τους. Από το γάμο της Νατάσας δεν έλειψε και ο καλός της φίλος και ηθοποιός Δημήτρης Μωθοναίος με τον οποίο το ερωτευμένο ζευγάρι έβγαλε selfie.

Ο γαμπρός έραψε το κουστούμι του στον σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο ενώ για την νύφη δεν έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία. To γαμήλιο πάρτι έγινε στο κέντρο της Αθήνας. Στενοί φίλοι και συγγενείς γιόρτασαν μαζί τους αυτή την ευτυχισμένη στιγμή στην Ταράτσα του Φοίβου.

Ένας χώρος που έχει σφαγιστεί με την παρουσία του Φοίβου Δεληβορία που είναι και κολλητός φίλος της νύφης αλλά και του γαμπρού.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση