Μαντώ Γαστεράτου: Σήμερα παντρεύεται στην Ανάβυσσο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 12:07 Μαντώ Γαστεράτου: Σήμερα παντρεύεται στην Ανάβυσσο!

Είναι τρία χρόνια ζευγάρι και τώρα ήρθε η ώρα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για της Μαντώ Γαστεράτου και τον αγαπημένο της Νίκο που θα ενωθούν απόψε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα. Το ζευγάρι που από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως θα ζήσει μαζί στιγμές μαγικές, παντρεύεται απόψε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο.

Η αλήθεια, είναι πως οι δυο τους από την πρώτη στιγμή ένιωσαν ένα ξεχωριστό δέσιμο, με την Μαντώ να αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως ο Νίκος ήταν ο πρώτος άντρας που γνώρισε στους γονείς της και με τον οποίο ένιωσε σχεδόν αμέσως την ανάγκη να μείνουν μαζί. Και κάπως έτσι, κύλησαν τρία όμορφα χρόνια που φέρνουν τώρα το ζευγάρι μπροστά στα σκαλιά της εκκλησίας.

Στις προετοιμασίες του γάμου

Το bachelorette party με τις κολλητές της!

Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας και διατηρεί cafe bar στο Αιγάλεω, ενώ η παρουσιάστρια του Splash παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχει επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες του γάμου μαζί με τον καλό της και περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη στιγμή.

Με τον αγαπημένο της Νίκο

Όσο για το νυφικό της; Η Μαντώ έχει αποκαλύψει πως η δημιουργία που θα φορέσει στην εκκλησία θα είναι δια χειρός της σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου, ενώ το φόρεμα που θα φορέσει στη δεξίωση το έχει αναλάβει η Μπάγια Αντωνοπούλου, που μαζί με τη μητέρα της έχουν το “Ατελιέ Ρενιέ”.


πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση