Δούκισσα Νομικού: Οι τελευταίες βόλτες στη Μύκονο,πριν το ταξίδι στο Παρίσι [pics]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 11:03 Δούκισσα Νομικού: Οι τελευταίες βόλτες στη Μύκονο,πριν το ταξίδι στο Παρίσι [pics]

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να βρίσκεται στο Παρίσι και να ετοιμάζεται να ζήσει τη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας της μιας και θα περπατήσει μαζί με διάσημα μοντέλα σε μια πλωτή κατασκευή στη μέση του Σηκουάνα στο πλαίσιο της συνεργασίας της με γνωστή εταιρία καλλυντικών. Η Δούκισσα ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω του λογαριασμού της στο instagram γράφοντας: » Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα».

Πριν αναχωρήσει για την Πόλη του Φωτός όμως, θέλησε να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και έτσι πέρασε κάποιες μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων. Παρότι Σεπτέμβρης δεν ήταν λίγοι οι celebrities που επισκέφτηκαν τη Μύκονο για να απολαύσουν για λίγο ακόμα τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Δούκισσα, έχοντας πάντα μαζί της τον μικρό Σάββα, βούτηξε στα μπλε νερά του Αιγαίου και χαλάρωσε λίγο πριν επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE αποθανάτισε την γλυκιά μανούλα ντυμένη casual να κάνει βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού.

 

 

Πηγή: TLife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση