Κάνιε Γουεστ: Τον λένε πλέον Ye και στηρίζει πάντα Τραμπ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 09:49 Κάνιε Γουεστ: Τον λένε πλέον Ye και στηρίζει πάντα Τραμπ

Ο Κάνιε Ουέστ, ο γνωστός Αμερικανός ράπερ, θα απαντάει πλέον σε όποιον τον φωνάζει «Γιε» (Ye), όμως, σε ό,τι αφορά τις πολιτικές του απόψεις η στήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ παραμένει ακλόνητη.

«Είμαι ο Γιε» ανακοίνωσε στο Twitter, «το πρόσωπο που είναι επίσημα γνωστό ως Κάνιε Ουέστ».

Το «Γιε» ήταν για πολύ καιρό το προσωνύμιο του Ουέστ, όπως επίσης το «Γίζι» (Yeezy).

Ο Κάνιε Ουέστ, ή πλέον Γιε, ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός του λίγο πριν από την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή "Saturday Night Live", στο NBC, όπου εμφανίστηκε μεταμφιεσμένος σε μπουκάλι νερό μαζί με τον ράπερ Λιλ Παμπ, αφήνοντας άφωνους τους θαυμαστές του, οι οποίοι με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διερωτόντουσαν για τα όρια της δημιουργικότητάς του.

Ο Ουέστ ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με ένα τραγούδι με τίτλο «Ye», φορώντας, όπως κάνει συχνά, ένα καπέλο με το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, "Make America Great Again".

Κατόπιν ο Αμερικανός καλλιτέχνης μοιράστηκε με το κοινό πολιτικές σκέψεις, τις οποίες ανήρτησε σε Instagram.

«Πολύ συχνά, μιλώντας με έναν λευκό, μου λένε: "πώς μπορείτε να αγαπάτε τον Τραμπ; Είναι ρατσιστής". (Κι εγώ απαντώ), εάν ο ρατσισμός ήταν για εμένα πρόβλημα, εδώ και πολύ καιρό θα είχα εγκαταλείψει την Αμερική».

Ο Κάνιε Ουέστ κατηγόρησε επίσης τους Δημοκρατικούς ότι θέλουν να καταστήσουν τους πολίτες εξαρτημένους από τα κοινωνικά επιδόματα, ενώ επανέλαβε το ενδιαφέρον του για να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Ντόναλντ Τραμπ του απάντησε σήμερα με ένα tweet.

«Όπως πολλοί, δεν βλέπω πλέον το Saturday Night Live (...) Άκουσα ότι ο Κάνιε Ουέστ, που φόρεσε ένα καπέλο με το σύνθημα MAGA (Make America Great Again) κατά τη διάρκεια του σόου (ακόμα κι αν του το αρνήθηκαν) ήταν φανταστικός.» έγραψε μεταξύ άλλων.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση