Λύγισε η Μενούνος: Η μαμά μου είναι άρρωστη γι'αυτό κάνουμε γάμο στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 12:46 Λύγισε η Μενούνος: Η μαμά μου είναι άρρωστη γι'αυτό κάνουμε γάμο στην Ελλάδα

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Μενούνος λίγο πριν τον θρησκευτικό γάμο της, για την ασθένεια της μαμάς της και την απόφαση να κάνουν τον γάμο στην Ελλάδα.

Η Μαρία Μενούνος ανεβαίνει αυτό το Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άκοβο Αρκαδίας, με τον αγαπημένο της Keven Undergaro. Λίγο πριν αναχωρήσει για το χωριό, μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο γι’ αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής της και την απόφαση να κάνει τον γάμο της στην Ελλάδα: 

«Η μαμά μου είναι άρρωστη και λέμε καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε τον γάμο στην Ελλάδα.

Έχουμε περάσει πολλά με την οικογένειά μου και θέλω να χαρούμε. Ήθελα να τιμήσω το Άκοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά τον γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία».

«Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα και που μου έχετε τόση αγάπη! Μη με κάνεις να κλάψω τώρα», είπε κατά τη διάρκεια της κουβέντας η Μαρία Μενούνος και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της…

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 η μητέρα της Μενούνος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, ενώ λίγους μήνες μετά η ίδια η Μενούνος διαγνώστηκε και εκείνη με όγκο και έκανε μια δύσκολη επέμβαση.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση