«Ενα βήμα πριν το διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 23:33 «Ενα βήμα πριν το διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού «Life & Style» η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ η Κιμ επευφημούσε την κόρη της Νορθ για την πρώτη της επίδειξη μόδας, ο Κάνιε βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, παίζοντας μπέιζμπολ με τον γιο του Σεντ στο Σικάγο. Κι αυτό δεν ήταν τυχαίο, σύμφωνα με το περιοδικό.

«Η Κιμ και ο Κάνιε απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά» παραδέχθηκε μια πηγή. «Δεν κοιμούνται μόνο σε ξεχωριστά δωμάτια, αλλά αυτή την περίοδο, έχουν ξεχωριστές ζωές. Είναι αποξενωμένοι».

Τρανή απόδειξη γι' αυτό το γεγονός πως κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», η διάσημη τηλεπερσόνα αποκάλυψε στην αδερφή της Κλόε πως αυτή και ο ράπερ σύζυγός της «μαλώνουν συνεχώς».

Επιπλέον, η Κιμ αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της νιώθει «παραμελημένος» λόγω της διαρκούς ενασχόλησής της με τα τρία τους παιδιά – της 5χρονης Νορθ, του 2χρονου Σεντ και της μόλις 8 μηνών Σικάγο.

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι άνδρες νιώθουν παραμελημένοι όταν ξεκινάς οικογένεια και όλη η προσοχή που τους έδινες επικεντρώνεται στα παιδιά» εξηγεί στο βίντεο η 37χρονη Κιμ.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση