Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: 32 χρόνια μετά ο Τομ Κρουζ ίδιος κι απαράλλαχτος στα γυρίσματα του «Top Gun 2»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 23:06 Σαν να μην πέρασε μια μέρα: 32 χρόνια μετά ο Τομ Κρουζ ίδιος κι απαράλλαχτος στα γυρίσματα του «Top Gun 2»

Στις εικόνες από τα γυρίσματα της σκηνής της μοτοσικλέτας που διέρρευσαν στα αμερικανικά ΜΜΕ και το Twitter  ο διάσημος σταρ φαίνεται να μην τον έχει αγγίξει ο χρόνος - Το 2020 στις αίθουσες η ταινία

Ήταν μόλις 24 ετών, όταν το Top Gun έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, το 1986. Και 32 χρόνια μετά, μοιάζοντας να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω του, ο Τομ Κρουζ ενσαρκώνει ξανά τον Μάβερικ στο σίκουελ της θρυλικής ταινίας «Top Gun» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόζεφ Κοσίνσκι  ("Oblivion")

Ο 56χρονος σταρ, που εθεάθη στα γυρίσματα και τη σκηνή με τη μοτοσικλέτα, φορώντας το χαρακτηριστικό χακί τζάκετ και τα εμβληματικά Ray Ban γυαλιά ηλίου, φαίνεται να μην έχει αλλάξει καθόλου.

Στην πρώτη ταινία που έγινε μεγάλη επιτυχία και έβαλε τον Τομ Κρουζ στα μεγάλα ονόματα του σινεμά, πρωταγωνιστούσαν οι Άντονι Έντουαρντς, Κέλι ΜακΓκίλις, Μεγκ Ράιαν και Βαλ Κίλμερ.

Το σίκουελ της ταινίας θα είχε κάνει πρεμιέρα πριν μερικά χρόνια, ωστόσο ο σκηνοθέτης της, Τόνι Σκοτ, που «υπέγραψε» και την ταινία του '86, αυτοκτόνησε το 2012. Ωστόσο, αναμένεται στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020.

tom2_2

Στη δεύτερη ταινία θα πρωταγωνιστήσει και ο Βαλ Κίλμερ, ξανά στο ρόλο του Τομ 'Iceman' Καζάνσκι. Πέρυσι, ο Κίλμερ είχε αποκαλύψει ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα.  Ωστόσο, το  καλοκαίρι, ο Τομ Κρουζ, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του Mission Impossible: Fallout, είχε ενημερώσει τους θαυμαστές τους ότι ο συμπρωταγωνιστής του ήταν καλά και ότι θα συνεργάζονταν ξανά.

tom

Στο εντυπωσιακό καστ του σίκουελ του Top Gun συμμετέχουν οι Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Εντ Χάρις και Γκλεν Πάουελ.

Για την ιστορία το πρώτο Top Gun, σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ, γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία, με συνολικές εισπράξεις 353,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Μάλιστα έλαβε 5 υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού με το ανεπανάληπτο «Take my Breath Away» των Berlin, το οποίο απέσπασε και Χρυσή Σφαίρα.

 

protothema.gr