Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποιον ηθοποιό δεν ήθελε με τίποτα η Ελένη Ράντου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 13:01 Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποιον ηθοποιό δεν ήθελε με τίποτα η Ελένη Ράντου

Κι όμως, η Ελένη Ράντου δεν συμφωνούσε με τη συμμετοχή ενός εκ των ηθοποιών που έγιναν από τους πιο πετυχημένους χαρακτήρες της σειράς. Αλλά έκανε λάθος.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο DownTown και αποκάλυψε για πρώτη φορά παρασκήνια από την θρυλική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης». 

Συγκεκριμένα, ο Ρώμας αποκάλυψε πως η Ελένη Ράντου είχε ζητήσει να έχει λόγο στη διαδικασία και πως είχαν διαφωνίες στην επιλογή των υπολοίπων προσώπων του καστ.

Μάλιστα η Ελένη δεν ήθελε με τίποτα τον Βασίλη Κούκουρα που σάρωσε ως Μάνθος με τις «μοναδικές του αγάπες» αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Χάρης Ρώμας αναφέρει χαρακτηριστικά, πως… πάτησε πόδι. Και έκανε καλά όπως αποδείχτηκε.

«Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις «όχι».

Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά. Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης: «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα.

Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις», αποκαλύπτει ο Χάρης Ρώμας. 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση