Ποια καλεσμένη έσπασε το πρωτόκολλο στο γάμο της Ευγενίας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 11:03 Ποια καλεσμένη έσπασε το πρωτόκολλο στο γάμο της Ευγενίας;

Παραβίασε τον κώδικα που θέλει όλες τις καλεσμένες να είναι ντυμένες σαν ...θείες.

Φλοράλ και μονόχρωμα, καπέλα κάθε είδους που τα έπαιρνε ο αέρας, ο γάμος της Ευγενίας είχε όλες τις τάσεις της μόδας και όλα τα στιλ, αλλά δύσκολα μπορούσε να πει κανείς ότι ξέφευγαν από τη βαρεμάρα.

Ακόμα και η Κέιτ Μος εμφανίστηκε με πουά ταγιεράκι, το ίδιο και η Ναόμι Κάμπελ σαν να μην πέρασε η μόδα μια μέρα από πάνω τους.

Η γυναίκα που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η ηθοποιός και κορυφαίο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν που εμφανίστηκε με φράκο και ημίψηλο καπέλο και τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά. Επισκίασε ακόμα και τη σκηνή όπου μια άτυχη καλεσμένη κάνει αποκαλυπτήρια της κιλότας της λόγω ανέμου.

 

Η Κάρα Ντελεβίν ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, σε ηλικία 10 ετών, κάνοντας φωτογραφίσεις για διάφορα περιοδικά. Το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων  Storm Model Management, του οποίου ιδρύτρια είναι η Ελληνικής καταγωγής Sarah Doukas, που είχε ανακαλύψει και την Kate Moss. 

Η Κάρα Ντελεβίν είναι ανοιχτά αμφιφυλόφιλη, δηλώνει ζωόφιλη, και μετά τη θανάτωση του λιονταριού Cecil το 2015, έβαλε σε πλειστηριασμό το ρολόι της μάρκας TAG Heuer, μαζεύοντας 18.600 λίρες για την ομάδα WildCRU του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Έχει τατουάζ με το τυχερό της νούμερο, σε λατινικό χαρακτήρα XII, στα πλευρά της κάτω από το δεξί χέρι, και ένα που γράφει "MADE IN ENGLAND" στην πατούσα του αριστερού της ποδιού.

Στην διοργάνωση Women in the World τον Οκτώβριο του 2015, η Ντελεβίν μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η οποία άρχισε όταν ήταν 15 χρονών.

Μετά το γάμο μάλιστα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό ποστ στο ίνσταγκραμ.

 

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση