Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Marie Chantal: Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Παύλο και την Μαρία Ολυμπία στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 11:58 Marie Chantal: Εντυπωσιακή εμφάνιση με τον Παύλο και την Μαρία Ολυμπία στο γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας!

Ένας ακόμη γάμος στο παλάτι του Windsor και τον Ναό του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και έγινε το talk of the town παγκοσμίως. Ο λόγος για το γάμο της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσας Ευγενίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Τζακ Μπρουκσπανκ!

 

Το ζευγάρι έκαναν έναν ανοιχτό γάμο, όπου έδωσαν το «παρών» αστέρια του Χόλυγουντ, καλλιτέχνες και φυσικά γαλαζοαίματοι. Στις πρώτες θέσεις, μάλιστα βρέθηκαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας –με την Kate Middleton και την Meghan Markle να ξεχωρίζουν- αλλά και ο Παύλος με την Marie Chantal και την κόρη τους Μαρία Ολυμπία.

 

Δες εδώ όλα όσα έγιναν στο βασιλικό γάμο

Μαμά και κόρη, μάλιστα έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις κομψές εμφανίσεις τους και τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media. Οι τρεις τους μάλιστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το γάμο, μιας και ζουν στο Λονδίνο και έχουν άριστες σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια!

Φωτογραφιες: Instagram, Reuters


Πηγή: TLife.gr