Η κυνική ομολογία Κίντμαν: "Γιατί παντρεύτηκα τον Τομ Κρουζ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 19:11 Η κυνική ομολογία Κίντμαν: "Γιατί παντρεύτηκα τον Τομ Κρουζ

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγάπησα τον Τομ Κρουζ. Όμως,δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας».

Παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ στα 23 της στις  24 Δεκεμβρίου 1990, υιοθέτησαν δύο παιδιά -την 25χρονη σήμερα Ιζαμπέλα και τον 23χρονο Κόνορ-, χώρισε στα 33 της, ξέφυγε από τη Σαηεντολογία, παντρεύτηκε τον Κιθ Ούρμπαν και απέκτησε μαζί του δύο κόρες -τη 10χρονη σήμερα Σάντεϊ και την 7χρονη Φέιθ. 

Η Νικόλ Κίντμαν , η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ, μία γυναίκα με απόλυτη λογική όπως έχει φανεί από τη διαδρομή της, έρχεται μετά από 17 χρόνια από το διαζύγιό τους να εξηγήσει τον λόγο που οδηγήθηκε σε αυτόν τον γάμο.  Γνωρίστηκε με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Days of Thunder. Εκείνη λίγο μεγαλύτερη από 20 χρονών, εντυπωσιάστηκε από τον νέο αλλά ήδη ισχυρό πρωταγωνιστή, κι όταν το 1990 της έκανε πρόταση γάμου τη δέχτηκε. 

Τώρα,  με την ευκαιρία της αναφοράς της στο κίνημα #MeToo movement, ομολόγησε ότι ο γάμος της έγινε με κύριο λόγο την προστασία της από όλα όσα συνέβαιναν στο Χόλιγουντ και εκείνα που αναγκαζόταν δεχθεί μία νεαρή ηθοποιός.  Το λιγότερο "χώρο" στην απόφασή της καταλάμβανε το "ναι" από έρωτα ή από αγνή αγάπη.

«Δεν είναι σωστό να μιλάω για τον προηγούμενο γάμο μου, όταν σήμερα είμαι παντρεμένη με τον μεγάλο μου έρωτα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγάπησα τον Τομ Κρουζ. Όμως δεν ήταν κάτι δυνατό για μένα. Δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας. Ήταν κυρίως για να προστατευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όταν χώρισα στα 33 μου, ήμουν πλέον μεγάλη και είχα καθιερωθεί στο χώρο του θεάματος».

Η 51χρονη Αυστραλέζα ηθοποιός παραδέχθηκε ότι είχε αρκετές δύσκολες στιγμές πριν παντρευτεί τον Τομ Κρουζ, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει γι' αυτές και να δώσει δημοσιοποιήσει σε πρόσωπα και λεπτομέρειες καταστάσεων.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση