Η Μέγκαν μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της: Σα να έχω διαρκές τζετ λαγκ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 19:03 Η Μέγκαν μιλά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της: Σα να έχω διαρκές τζετ λαγκ

Ξυπόλητη, οκλαδόν, σε παραλία της Αυστραλίας και με λουλούδια γύρω από το λαιμό της, η Μέγκαν Μαρκλ, αισθάνθηκε τότο χαλαρή ώστε να αποκαλύψει:

Η εξομολόγηση έγινε από την Αυστραλία όπου η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ μαζί με το σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, κάνουν περιοδεία και παρά τα κάποια μικρά προβλήματα που φαίνεται να δημιουργεί η κατάσταση στην 36χρονη Δούκσσα του Σάσεξ, συνεχίζει ακαταπόνητα το πρόγραμμά της. 

Χθες, Μέγκαν και Χάρι συνάντησαν φαν τους στη διάσημη παραλία Μπόντι του Σίδνεϊ. Ξυπόλητοι και πιο χαλαροί παρά ποτέ κάθησαν στην άμμο. Η Μέγκαν είχε διαλέξει ένα  όμορφο, σε καφέ αποχρώσεις, καλοκαιρινό φόρεμα Αυστραλού σχεδιαστή, αρκετά στενό ψηλά στο στήθος και αρκετά φαρδύ από τη μέση και κάτω για να μην την πιέζει επιπλέον στην κοιλιά. Σχημάτισαν κύκλο μαζί τους, προκειμένου να διώξουν την... κακή ενέργεια. Τριγύρω τους Αυστραλοί ντυμένοι να χρωματιστά ρούχα, στολές και έξαλλα μαγιό, ενώ θέλοντας να βάλουν στο κλίμα τους επίσημους επισκέπτες τους πέρασαν στο λαιμό τεράσται κολιέ με λουλούδια.

Κάπως έτσι η Μέγκαν ένιωσαν πολύ χαλαρή να μιλήσει για την νέα περίοδο της ζωής της: Μιλώντας σε μια γυναίκα που καθόταν δίπλα της, τής αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της μοιάζει περισσότερο με... τζετ λαγκ κάτι το οποίο προσπαθεί να καταπολεμήσει κάνοντας γιόγκα ακόμη και τη νύχτα. Ο λόγος για την 35χρονη, Σαρλότ Κόνελι, που είπε : «Η Μέγκαν μου είπε ότι η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει σαν να έχει τζετ λαγκ. Μου είπε ότι σηκώθηκε στις 4:30 τη νύχτα για να κάνει γιόγκα στο δωμάτιό της καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι λίγο δύσκολο για εκείνη καθώς πέρα από την εγκυμοσύνη έχει και πραγματικό τζετ λαγκ. Συμφνήσαμε όμως και οι δύο πώς στην εγκυμοσύνη είναι σαν να έχεις τζετ λαγκ συνεχώς, ακομη και αν δεν έχει ταξιδέψει».

Ακολούθως το ζευγάρι μετέβη σε ένα σχολείο θηλέων στο οποίο και οι δύο μίλησαν για το πόσο πιστεύουν στις γυναίκες και για τις δράσεις τους για την ενδυνάμωση των γυναικών. Σε λίγα μόνο λεπτά η Μέγκαν Μαρκλ πέταξε το φόρεμα παραλίας και φόρεσε ένα εκπληκτικό βαθλύ μπλε φόρεμα με γαλάζια τρέσα στο τελείωμα, στενό στο πάνω μέρος και με  κλος στο κάτω. 

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση