Τίτλοι τέλους για Μουρούτσο - Νάργες;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 23:43 Τίτλοι τέλους για Μουρούτσο - Νάργες;

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται πως περνούν ο Μιχάλης Μουρούτσους και η Λάουρα Νάργες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το ζευγάρι δεν είναι μαζί το τελευταίο διάστημα. Σύννεφα ή οριστικός χωρισμός;

Ο Ολυμπιονίκης μάλιστα είχε στηρίξει δημόσια την Λάουρα όταν είχε μπει στο Survivor, το ίδιο και η Λάουρα όταν μπήκε ο Μιχάλης και είχε πάει στον Άγιο Δομίνικο και είχε συναντήσει τον Μιχάλη Μουρούτσο στο Survivor 2 όταν η ομάδα του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά το Survivor 2 και την επιστροφή του Μιχάλη, τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να έρθουν στη σχέση τους. Η τελευταία κοινή εμφάνιση έγινε στα βαφτίσια του παιδιού του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές του Σεπτέμβρη και από τότε δεν έχουν κάνει άλλη κοινή εμφάνιση, όπως αναφέρθηκε το Happy Day. Μάλιστα, ο Μιχάλης έχει διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες του με τη Λάουρα από το Instagram!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Κάποιες κοινές φωτογραφίες που υπήρχαν στα social media τους, από τον λογαριασμό που διατηρεί ο Μιχάλης Μουρούτσος έχουν διαγραφεί. Η Λάουρα από την άλλη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες» και τόνισε πως πληροφορήθηκε χθες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση