Περιπετειώδης προσγείωση για Χάρι - Μέγκαν: Η παρολίγον σύγκρουση [video]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 12:18 Περιπετειώδης προσγείωση για Χάρι - Μέγκαν: Η παρολίγον σύγκρουση [video]

Περιπέτεια στον αέρα για το πριγκιπικό ζεύγος της Μεγάλης Βρετανίας.

Δεν τους θέλει πολύ τελευταία με τα αεροπλάνα τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Απόδειξη τα όσα έζησαν ενώ επέστρεφαν στο Σίδνεϊ.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Αυστραλία. Μετά τα νησιά Τόνγκα έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Το ταξίδι τους όμως εξελίχθηκε σε μίνι… περιπέτεια.

Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά. Αιτία; Η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης και το ενδεχόμενο ατυχήματος.

Η στιγμή που ο πιλότος αποφασίσει να ακυρώσει την προσγείωση έχει καταγραφεί σε video από άλλο επιβάτη του αεροπλάνου. 

Ο κυβερνήτης Νάιτζελ Ρότζερ, εξήγησε από το μεγάφωνο πως είχε αποφασίσει να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

Το αεροπλάνο του πριγκιπικού ζεύγους προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγα λεπτά αργότερα, αφού έκανε έναν δεύτερο κύκλο πάνω από την πόλη.

REUTERS
REUTERS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: REUTERS

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση