Φοιτητής κρεμάστηκε από τη σκάλα του σπιτιού του επειδή πήρε κακούς βαθμούς!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 14:17 Φοιτητής κρεμάστηκε από τη σκάλα του σπιτιού του επειδή πήρε κακούς βαθμούς!

Ο 19χρονος Rajiv Aryal, φοιτητής αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο της πόλης, έδωσε τέλος στη ζωή του, λόγω απογοήτευσης μόλις είδε τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία επικαλείται τη φίλη του, Ellen Robinson, ο άτυχος σπουδαστής είχε εμμονή με το διάβασμα.

Το πτώμα του ανακάλυψε ένας άλλος φίλος του, ο οποίος βρήκε τον Aryal να κρέμεται…

Κλήθηκε ασθενοφόρο, αλλά ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός, δήλωσε νοσηλευτής.

Η αστυνομία δεν βρήκε κανένα σημάδι εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του ορίστηκε ως αυτοκτονία.

Η Ellen Robinson δήλωσε στην αστυνομία ότι ο Rajiv ήταν «πολύ καλός φοιτητής» αλλά είχε «μεγάλη εμμονή με τα μαθήματά του».

Πρόσθεσε ότι «συχνά ήταν αναστατωμένος όταν δεν έπαιρνε υψηλή βαθμολογία» και είχε «περισσότερο άγχος από το κανονικό», πράγμα που οδήγησε στο θάνατό του.

Η φίλη είπε, επίσης, ότι είχε ο 19χρονος είχε «οικονομικές ανησυχίες», επειδή είχε «υπερβεί κατά πολύ το όριο της υπερανάληψής του».

Μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, επιβεβαιώθηκε πως ο Rajiv Aryal ήταν «ένας υγιής νεαρός» με «κανένα ίχνος ναρκωτικών ή αλκοόλ στον οργανισμό του» τη στιγμή του θανάτου.

Ο πατέρας του Laxmi Aryal, από το Λονδίνο, δήλωσε ότι ο γιος του είχε τα προηγούμενα χρόνια ενδείξεις κατάθλιψης, αλλά πίστευε ότι την είχε ξεπεράσει.

Στην ακρόασή του ο πατέρας του : «Ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλους μας. Η φιλοδοξία του ήταν να γίνει επιστήμονας και ένιωθα πραγματικά ότι θα γινόταν…».

Είπε ακόμη: «Είχε ζητήσει κάποια οικονομική βοήθεια και του έδωσα λίγα χρήματα. Φαινόταν ότι σχεδιάζει το μέλλον, οπότε δεν μπορώ να πιστέψω πως έβαλε τέλος στη ζωή του».

Βοηθός του ιατροδικαστή του Ανατολικού Σάσεξ δήλωσε ότι η αιτία του θανάτου ήταν ασφυξία και τα «υψηλά επίπεδα άγχους» του θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανό παράγοντα, παρότι δεν είχε ιστορικό κάποιας ψυχικής νόσου.

πηγή: Daily Mail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση