Δούκισσα Νομικού: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τη συγκατοίκηση!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015 10:53 Δούκισσα Νομικού: Μιλά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τη συγκατοίκηση!
“Για μένα ποτέ ο χρόνος δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Όταν δυο άνθρωποι ταιριάζουν, το καταλαβαίνουν από τη πρώτη στιγμή”, αποκαλύπτει η Δούκισσα Νομικού μιλώντας ανοιχτά για τον έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη στο περιοδικό “Hello!”
 
Η Δούκισσα διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο και δεν το κρύβει. “Δεν έχω κρύψει κάτι από τον κόσμο και ούτε θέλω να το κάνω”, δηλώνει με αυθορμητισμό και σχολιάζοντας την κίνηση που επιβεβαίωνε τις φήμες για την σχέση της (σ.σ. Μέσω Instagram), λέγοντας: “Ένιωσα έτοιμη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Αυτή είναι η νέα Δούκισσα”.

 
Θα έλεγες ότι αυτή είναι η πιο σοβαρή δέσμευση που είχες ποτέ στην ζωή σου;
 
“Ναι. Πάντοτε ήμουν σοβαρή και ό,τι κάνω το κάνω σοβαρά. Αλλά, ναι, νιώθω διαφορετικά, αυτή είναι η αλήθεια.”
 
Έχεις δηλώσει επανειλημμένα πώς δεν θα ήθελες να αφήσεις την ασφάλεια του πατρικού σπιτιού σου. Τώρα νιώθεις έτοιμη για το επόμενο βήμα της συγκατοίκησης;
 
“Έλεγα ότι δεν θα πάω να μείνω μόνη μου ποτέ. Το να συγκατοικήσω με μια φίλη ή τον σύντροφό μου το έβλεπα πιο λογικό. Δεν είχα νιώσει ποτέ την συγκεκριμένη ανάγκη ούτε και έτοιμη ένιωθα ποτέ. Τώρα θα δούμε…”

 
Τώρα; Είσαι έτοιμη;
 
“Ακόμη μένω με τους δικούς μου. (γέλια)”
 
Όντως έχεις συστήσει τον Δημήτρη στους γονείς σου;

“Θα σου πω ότι είμαι κατασταλαγμένη, πιο σίγουρη, πιο χαρούμενη από ποτέ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται”.
 
Τι μπορεί να σε ενθουσιάσει και να σε απωθήσει σε έναν άντρα;
 
“Με ενθουσιάζει ένας άντρας που είναι απόλυτα αληθινός. Με γοητεύει όταν χαμογελά αληθινά και μου λέει αληθινά λόγια”.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση