Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον μικρό Σάββα! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 12:21 Δούκισσα Νομικού: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με τον μικρό Σάββα! [pics]

Τα γενέθλιά της με όλη την οικογένεια γιόρτασε η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και μανούλα πέρασε τη χθεσινή μέρα αγκαλιά με τον μικρό της Σάββα και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και έλαμπε από χαρά και ευτυχία.

Κλείνοντας τα 32 της χρόνια, η όμορφη Δούκισσα δεν μπορούσε ούτε καν να φανταστεί πόσο ευτυχισμένη θα είναι έχοντας κοντά της τους άντρες της ζωής της, με τον μικρό Σάββα, φυσικά να ανυπομονεί για την τούρτα. Ιδιαίτερα χαρούμενη, η Δούκισσα ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με την τούρτα – υπερπαραγωγή που ετοίμασε για εκείνη η Άντα Λιβιτσάνου και έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάποιος ανυπομονούσε πολύ για την τούρτα… Τα πιο ωραία μου γενέθλια ήταν αυτά! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές».

Ο μικρός Σάββας που είναι ήδη επτά μηνών, μάλιστα, χάρηκε πολύ με τα γενέθλια της διάσημης μαμάς του, αλλά και με το γλυκό που ήθελε να δοκιμάσει πριν καν σβήσουν τα κεράκια!

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση