Η Νάργες δεν άντεχε άλλο: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον Μουρούτσο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 13:16 Η Νάργες δεν άντεχε άλλο: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε με τον Μουρούτσο

Τι έφτασε στα όριά της τη Λάουρα Νάργες σύμφωνα με δημοσιεύματα;

H Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος χώρισαν πριν από λίγο καιρό, με τον Μουρούτσο να έχει διαγράψε κάθε ίχνος της πρώην αγαπημένης του από το instagram. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η Λαόυρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωής της στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μιχάλης Μουρούτσος. Όσο για τον λόγο του χωρισμού, λέγεται πως αυτός ήταν η αναβλητικότητα στο θέμα του διαζυγιου του Μουρούτσου με την Αναστασία Περάκη, με την οποία έχουν μία κόρη.

Η Λάουρα Νάργες δεν μπορούσε να περιμένει άλλο να κλείσει ο Μιχάλης Μουρούτσος το κεφάλαιο του γάμου του, όπως αναφέρει. 

 

Για το θέμα μίλησε η ίδια η Αναστασία Περάκη, η οποία ρωτήθηκε από την Σάσα Σταμάτη, επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια. 

 «Δεν έχει βγει το διαζύγιο ακόμα. Να πούμε κάτι άλλο…». «Εμένα ρωτάς αν χώρισαν; Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω εγώ. Αν όντως είναι έτσι, είναι πολύ λυπηρό. Το να χωρίζει ένα ζευγάρι είναι άσχημο». 

Φωτο: NDP 

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση