Rita Wilson: Η διπλή μαστεκτομή και ο καρκίνος της συζύγου του Tom Hanks

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Απριλίου 2015 21:41 Rita Wilson: Η διπλή μαστεκτομή και ο καρκίνος της συζύγου του Tom Hanks

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "People" - Βρίσκομαι σε διαδικασία αποθεραπείας και ξέρω πως θα θεραπευτώ πλήρως. Γιατί; Το εντόπισα νωρίς, έχω καταπληκτικούς γιατρούς και πήρα και δεύτερη γνώμη. Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνένετυξη έδωσε η 58χρονη σύζυγος του Tom Hanks Rita Wilson, η οποία με θάρρος και χωρίς να κρύβει την αλήθεια μίλησε για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε πριν από μια εβδομάδα καθώς είχε την ατυχία να διαγνωστεί με καρκίνο: “Πήρα άδεια από το έργο "Fish in the Dark" για να μπορέσω να αντιμετωπίσω ένα προσωπικό θέμα υγείας. Την προηγούμενη εβδομάδα με τον άντρα μου στο πλευρό μου και με την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση για καρκίνο του στήθους μετά τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα.

Βρίσκομαι σε διαδικασία αποθεραπείας και ξέρω πως θα θεραπευτώ πλήρως. Γιατί; Το εντόπισα νωρίς, έχω καταπληκτικούς γιατρούς και πήρα και δεύτερη γνώμη. Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Η έγκαιρη διάγνωση είναι η επιτυχία. Νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον τρυφερό σύζυγο, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Ελπίζω να δώσω δύναμη σε άλλους να εμπιστεύονται το ένστικτό τους αν κάτι νιώθουν πως δεν πάει καλά".












 

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση