Το «χρυσό» διαζύγιο του Mr Survivor και ο απαράβατος όρος για να πάρει η πρώην του τη διατροφή – μαμούθ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 10:19 Το «χρυσό» διαζύγιο του Mr Survivor και ο απαράβατος όρος για να πάρει η πρώην του τη διατροφή – μαμούθ!

Χωρίς τέλος οι εξελίξεις στο διαζύγιο του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali και της άλλοτε αγαπημένης του Seyma Subasi. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο St Tropez πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, με τον Mr Survivor να πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διατροφή της καλλονής πρώην συζύγου του. Όλα αυτά όμως, υπό προϋποθέσεις!

Ο διάσημος Τούρκος καναλάρχης και τηλεοπτικός παραγωγός, θα καταβάλει μηνιαίως στην πρώην σύζυγό του 125,000 τουρκικές λίρες, δηλαδή 21,000 ευρώ. Το ποσό αυτό, όμως, συνοδεύεται από έναν ιδιαίτερο όρο. Όπως γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, η όμορφη καλλονή θα παίρνει τη διατροφή αρκεί να μην παντρευτεί άλλον.

Το διαζύγιο είναι συναινετικό και το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε έγγραφη συμφωνία που αναφέρει πως ο Acun Ilicali θα καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125,000 τουρκικών λιρών στη Seyma Subasi, η οποία θα μετακομίσει με την κόρη τους σε νέο σπίτι.. Ο Acun θα αναλάβει όλα τα έξοδα που αφορούν την εκπαίδευση της κόρης τους, ενώ σε περίπτωση που η 29χρονη παντρευτεί δεν θα της καταβάλει κανένα μηνιαίο ποσό.

Επίσης, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, δεν θα αποκτήσει κανείς τους άλλη υλική ή ηθική αποζημίωση. Τέλος, θα συνεχίσουν να είναι συνέταιροι, αφού ο Acun είχε ανοίξει ένα καφέ που ανήκει στη Seyma και σκοπεύει να συνεχίσει να τη στηρίζει.

Ο Mr Survivor, άλλωστε, έχει ήδη κάνει τρεις γάμους και έχει τέσσερις κόρες που ζουν πλουσιοπάροχα.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση