Η αμύθητη περιουσία των Μπέκαμ ξεπέρασε κι αυτή της Ελισάβετ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 10:28 Η αμύθητη περιουσία των Μπέκαμ ξεπέρασε κι αυτή της Ελισάβετ!

Τι εκτιμούν οι ειδικοί για τα περιουσιακά στοιχεία του διάσημου ζεύγους Ντέιβιντ και Βικτόριας Μπέκαμ.

Ούτε 10., ούτε 20, αλλά 771 εκατομμύρια δολάρια αποτιμάται η περιουσία του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ένα «νούμερο» που προκαλεί ... ίλιγγο και ξεπερνά το ύψος της περιουσίας ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο που δεν είναι άλλη από τη Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. 

Συγκεκριμένα, με 9,4 εκατομμύρια followers στο Instagram, η Βικτόρια Μπέκαμ αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες προσωπικότητες του δημοφιλους μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

΄Οσο για την περιουσία της 44χρονης fashion icon, σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls, εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα με το Management Today, ενώ, σύμφωνα με την Telegraph, η επιχείρηση μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες.
Οι ειδικοί σήμερα εκτιμούν την περιουσία τους στα 771 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και την περιουσία της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Χαρακτηριστικό του πόσο εύποροι είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια το γεγονός της αγοράς του περίφημου Beckingham Palace έναντι 2,5 εκατ. λιρών, το οποίο και πούλησαν το 2014 για 11.3 εκατομμύρια λίρες!

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση