Pippa Middleton: Έτσι καταφέρνει να διατηρεί τους εντυπωσιακούς... γλουτούς της!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015 16:34 Pippa Middleton: Έτσι καταφέρνει να διατηρεί τους εντυπωσιακούς... γλουτούς της!
Πριν 4 χρόνια έγινε παγκοσμίως γνωστή για τους διάσημους γλουτούς της και τώρα η Pippa Middleton κάνει τα πάντα για να διατηρήσει... τη φήμη της! Η αδελφή της Kate Middleton δεν τεμπελιάζει στιγμή και δεν σταματά να γυμνάζεται σκληρά.

 
Αυτή τη φορά ο στόχος της δεν είναι μόνο η καλή φυσική κατάσταση, αλλά κάτι πιο... “ιερό”! Ο λόγος για τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδηλασίας 54 χιλιομέτρων από το Λονδίνο στο Brighton που θα γίνει τον Ιούνιο. Εκεί θέλει να συμμετάσχει η Pippa με στόχο να μαζέψει χρήματα για το British Heart Foundation και έχει ρίξει τόνους ιδρώτα για να το επιτύχει.

 
Εντάξει, θα μου πεις η κοπέλα είναι αρκετά γυμνασμένη και έχει συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες δρόμου και ποδηλασίας, αλλά αυτήν τη φορά θέλει σίγουρα να βάλει τα δυνατά της.
 

 
Έτσι πού την χάνεις πού την βρίσκεις, η Pippa φορά τα σορτσάκια και τα αθλητικά της και πάει για jogging στο Λονδίνο, προκαλώντας πανικό στο πέρασμά της...

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση