Γιατί οι άγγελοι δεν εντυπωσιάζουν...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 10:52 Γιατί οι άγγελοι δεν εντυπωσιάζουν...

Υπάρχουν αρνητικά νέα για την Victoria's Secret αυτήν την εβδομάδα, καθώς τα στατιστικά στοιχεία, που δείχνουν πόσοι άνθρωποι συντονίστηκαν στους τηλεοπτικούς δέκτες για να παρακολουθήσουν την επίδειξη του 2018 δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αποκαλύφθηκε λοιπόν ότι για το αμερικανικό brand εσωρούχων, ενδυμάτων και προϊόντων ομορφιάς το φετινό ήταν το χειρότερο έτος του με μόλις 3,3 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρη την Αμερική (πέρυσι 4,98 εκατ. τηλεθεατές) να επιλέγουν να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό σόου.

Η μετάβαση από το CBS και από Τρίτη σε Κυριακή φαίνεται πως δεν ευνόησε το σόου, ωστόσο φαίνεται πως δεν βοήθησαν και τα σχόλια του Εντ Ράζεκ υπεύθυνου μάρκετινγκ του brand, όταν κλήθηκε να απαντήσει γιατί δεν πήραν μέρος plus size ή τρανσέξουαλ μοντέλα στην επίδειξη της Victoria' Secret.

«Δεν θα έπρεπε να έχετε τρανσέξουαλ στην επίδειξη;» ρωτήθηκε. «Όχι, δεν νομίζω ότι πρέπει» απάντησε. «Λοιπόν, γιατί όχι;» ρωτήθηκε. «Επειδή το σόου είναι μια φαντασία» εξήγησε σε συνέντευξη στο Vogue προτού κληθεί να απαντήσει γιατί ποτέ δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ένας plus size Άγγελος στην πασαρέλα: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα ειδικό plus size αφιέρωμα για την τηλεόραση (το 2000). Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτό και ακόμη δεν υπάρχει ενδιαφέρον».

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση