Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μέγκαν δείχνει περήφανα την κοιλιά της & δηλώνει: "Νιώθω πολύ έγκυος"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 17:16 Η Μέγκαν δείχνει περήφανα την κοιλιά της & δηλώνει: "Νιώθω πολύ έγκυος"

Περιμένει το πρώτο παιδί της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι την Άνοιξη του 2019 και δεν σταματάει να ποζάρει και κινείται ως σταρ έτοιμη να την απαθανατίσουν.

Η Μέγκαν Μαρκλ κομψή, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εμφανίστηκε για πρώτη φορά με ένα  φλοράλ φόρεμα Brock Collection, το οποίο πωλείται προς 1,480 λίρες online, που δεν αναδείκνυε απλά τη φουσκωμένη κοιλιά της, αλλά την τόνιζε σε όλο το μεγαλείο της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή με ένα ζευγάρι σουέτ γκρι γόβες του αγαπημένου της brand Aquazzura, ένα μεταξωτό clutch Wilbur & Gussie, Maison Birks σκουλαρίκια κι ένα σταχτί παλτό Soia & Kyo, αξίας 550 λιρών online.

Η δούκισσα του Σάσεξ αστειεύτηκε, λέγοντας πως νιώθει «πολύ έγκυος», στην επίσημη επίσκεψη στον οίκο Brinsworth House, ιδιοκτησίας του φιλανθρωπικού οργανισμού Royal Variety, ο οποίος βοηθάει εκπροσώπους της βιομηχανίας του θεάματος που έχουν αποσυρθεί.

Η 37χρονη Μέγκαν, που περιμένει το πρώτο παιδί της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι την Άνοιξη του 2019, έδωσε το παρών στη γιορτή που οργανώθηκε ενόψει των Χριστουγέννων και όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει, απάντησε χαϊδεύοντας την κοιλιά της: «πολύ καλά. Είμαι πολύ έγκυος σήμερα».

Δείτε το βίντεο από την εμφάνισή της:

Πηγή: thetoc.gr