Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της… έριξε το instagram!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 20:59 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της… έριξε το instagram!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι αναμφίβολα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Μετά την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» ‘όπου και ξεχώρισε, είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη. Μπορεί η καριέρα της να ξεκίνησε ως αθλητικογράφος αλλά μας απέδειξε ότι είναι εξίσου καλή και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η Ευρυδίκη φέτος βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και έχει αφήσει στον κόσμο ιδιαίτερες εντυπώσεις με την παρουσία της.

Η όμορφη δημοσιογράφος εκτός από την πετυχημένη καριέρα που κάνει, είναι στα καλύτερα της και στην προσωπική της ζωή αφού ζει τον απόλυτο έρωτα στον πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου. Οι δυο τους είναι λάτρεις, των social και μοιράζονται συνέχεια φωτογραφίες από την καθημερινότητα τους με τους θαυμαστές τους. Αυτή την φορά όμως η Ευρυδίκη «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό μία πολύ hot φωτογραφία της και αναστάτωσε στους άντρες followers της.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη πόζαρε φορώντας ένα μίνι αστραυτερό φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και τα likes, όπως συνήθως, έπεσαν βροχή, ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της.

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση