Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο Suits; - Έξι εκατ. δολάρια αμοιβή για ένα μόνο επεισόδιο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 16:58 Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στο Suits; - Έξι εκατ. δολάρια αμοιβή για ένα μόνο επεισόδιο!

Αν η Μέγκαν Μαρκλ πει το «ναι» στην πρόταση, ο ρόλος της Ρέιτσελ Ζέιν δεν θα απέχει πολύ από την πραγματική ζωή της δούκισσας του Σάσεξ.

Αν η δούκισσα του Σάσεξ πει το «ναι» στους παραγωγούς της επιτυχημένης δικαστικής σειράς, που προβάλλεται και στην Ελλάδα, το ποσόν που θα εισπράξει θα δοθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής της

Από δύο μέχρι έξι εκατομμύρια δολάρια είναι αποφασισμένη να απλώσει στα πόδια της Μέγκαν Μαρκλ η παραγωγή του γνωστού και στη χώρα μας δικαστικού σίριαλ Suits, αν η δούκισσα του Σάσεξ δεχθεί να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό μόνο για μια σύντομη εμφάνιση σε ένα επεισόδιο!

Πηγή από την NBC Universal, εταιρεία παραγωγής του σίριαλ, αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα Daily Star πως η παραγωγή επιθυμεί να κάνει πρόταση στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι για να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό την ερχόμενη σεζόν στο ρόλο της Ρέιτσελ Ζέιν σε ένα και μόνο επεισόδιο. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η παραγωγή σκέφτεται να διαπραγματευτεί με την πρώην ηθοποιό τη αμοιβή της, που θα κυμανθεί από δύο μέχρι έξι εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα διατεθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση που θα υποδείξει η δούκισσα του Σάσεξ.

«Έχω ακούσει για ποσά που κυμαίνονται από δύο μέχρι έξι εκατομμύρια (δολάρια) και αυτό ακούγεται υπερβολικό, αλλά, αν αυτό γίνει (αν δεχθεί η Μέγκαν την πρόταση), θα πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης», δήλωσε η πηγή της παραγωγής του σίριαλ.

Αν η Μέγκαν Μαρκλ πει το «ναι» στην πρόταση, ο ρόλος της Ρέιτσελ Ζέιν δεν θα απέχει πολύ από την πραγματική ζωή της δούκισσας του Σάσεξ. Η Ρέιτσελ Ζέιν, που από βοηθός δικηγόρου γίνεται δικηγόρος και διατηρεί σχέση με τον Μάικ Ρος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Πάτρικ  Άνταμς, θα παντρευτεί τον σύντροφό της, θα μείνει έγκυος, όπως και η Μέγκαν, που θα φέρει την άνοιξη στον κόσμο το πρώτο της παιδί και το ζευγάρι θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, η παραγωγή του σίριαλ έχει προνοήσει, ώστε τα γυρίσματα του επεισοδίου με τη Μέγκαν να γίνουν στη Βρετανία για να μην χρειαστεί να μετακινηθεί η σύζυγος του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 37χρονη Μέγκαν εμφανίστηκε ως Ρέιτσελ Ζέιν στο Suits για πρώτη φορά το 2010 αλλά αποφάσισε να εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά πλατό πριν τον παραμυθένιο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι τον περασμένο Μάιο. Μένει να δούμε, αν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Χάρι θα δώσουν την έγκρισή τους στη δούκισσα του Σάσεξ για να ερμηνεύσει για τελευταία φορά τον τηλεοπτικό της ρόλο, που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση