Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη-Τζούλιας - Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 10:34 Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη-Τζούλιας - Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA

Το εφετείο που εκδίκασε την αγωγή της Τζούλιας Παπαδημητρίου ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή και διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση-διαμάχη της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η Τζούλια Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Αυτό σημαίνει ότι η 26χρονη Χαρά καλείται να δώσει δείγμα γενετικού υλικού ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να λάμψει η αλήθεια υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007. Η απόφαση που περίμεναν Τόλης Βοσκόπουλος και Τζούλια Παπαδημητρίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα- και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί μέσω δικηγόρων- και το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε γενετική εξέταση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική του στάση και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για την εξέταση DNA.

protothema.gr