Χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Αργυρός -Το παρασκήνιο με τον κρυφό γάμο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 17:37 Χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Κωνσταντίνος Αργυρός -Το παρασκήνιο με τον κρυφό γάμο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Τζακ Νόρις του μόντελινγκ, έκανε δυναμικό ντου στην ελληνική σόουμπιζ με τη συμμετοχή της ως κριτής στο GNTM. 

Νωρίτερα βέβαια είχε απασχολήσει με τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όταν όλοι έψαχναν ποιο είναι το κορίτσι εκείνο που βρίσκεται στο πλευρό του.

Ανακάλυψαν λοιπόν ότι είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς, ωστόσο δεν ήταν ευρέως γνωστή γιατί συμμετείχε στο διαγωνισμό ομορφιάς σε μια χρονιά που δεν προβλήθηκε από κανένα μεγάλο κανάλι. 

Ανακάλυψαν επίσης ότι έκανε καριέρα ως μοντέλο στις ΗΠΑ. 

Αυτά τα λίγα ήταν γνωστά για το ψηλόλιγνο μελαχρινό και πανέμορφο κορίτσι που κέρδισε την αγκαλιά του Αργυρού.

Προς τα τέλη του 2018 άρχισαν να γίνονται γνωστές και άλλες πληροφορίες για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως ότι ήταν παντρεμένη επί τρία χρόνια με τον άνθρωπο που διατηρούσε σχέση από το 2010 (κυκλοφόρησαν μάλιστα και φωτό από το γάμο τους στις ΗΠΑ). Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι δεν είχαν πάρει ακόμη διαζύγιο, βρίσκονταν όμως σε διάσταση από την περασμένη Ανοιξη. 

Το ίδιο διάστημα το μοντέλο φέρεται να γνώρισε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο έζησε έναν θυελλώδη έρωτα. Δημοσιεύματα τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέφεραν ότι το ζευγάρι χώρισε και δημοσιεύματα και πάλι, τον περασμένο Νοέμβριο ανέφεραν ότι Παπαγεωργίου και Αργυρός αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

Τώρα, η Νανά Ηλιοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha «Τι λέει;» ότι ο  Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έχουν χωρίσει οριστικά.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο τραγουδιστής έβαλε τέλος τη σχέση του με το μοντέλο μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου της Ηλιάνας.

«Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, το ζευγάρι χώρισε. Γνωρίστηκαν το Μάιο, ήταν μαζί το καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν, τον Νοέμβριο λοιπόν έδωσαν μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν όλα μια χαρά μέχρι που βγήκε η είδηση ότι ήταν παντρεμένη, αυτή ήταν η αιτία που είπε ο Κωνσταντίνος στην Ηλιάνα να χωρίσουν. Δεν το ήξερε αυτό, το έμαθε από την τηλεόραση. Τα Χριστούγεννα ήταν λίγο μαύρα και για τους δύο και ήταν λογικό να αντιδράσει έτσι ο Κωνσταντίνος», αποκάλυψε η Νανά Ηλιοπούλου.


Πηγή: iefimerida.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση