Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Σύννεφα στη σχέση τους;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 10:21 Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: Σύννεφα στη σχέση τους;

Βγαλμένη από παραμύθι φαίνεται πως είναι η σχέση της Νικολέττας Ράλλη και του Γιώργου Μαυρίδη, αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και ο δεσμός του θέμα λίγων ημερών. Το 2018 τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο για το όμορφο ζευγάρι, καθώς η γνωριμία τους ήταν από τα καλύτερα πράγματα που τους έχει συμβεί. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία τον περασμένο Οκτώβριο, αποκαλώντας την Νικολέττα «Μία στο εκατομμύριο».

Εκείνη λάμπει από ευτυχία κάθε φορά που μιλάει για τον σύντροφό της, ενώ εκείνος την προσέχει σαν τα μάτια του. Ωστόσο, δημοσίευμα της εφημερίδας «Real» θέλει το ζευγάρι να αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σχέση του λόγω της απόστασης που τους χωρίζει. Ο Γιώργος μένει μόνιμα στην γενέτειρά του, την Θεσσαλονίκη, όπου καθημερινά βρίσκεται στο tattoo studio που διατηρεί, ενώ η Νικολέττα μένει στην Αθήνα. Μπορεί τους πρώτους μήνες η απόσταση να μην αποτέλεσε εμπόδιο, όμως πλέον φαίνεται πως έχει «εισβάλλει» στη σχέση τους. Είναι ψυχοφθόρος παράγοντας και πλέον το γνωρίζουν καλά και οι δύο.

Βέβαια, εκείνοι που τους γνωρίζουν καλά πιστεύουν πως οι δυο τους θα βρουν τον τρόπο να κρατήσουν την φλόγα του έρωτά τους ζωντανή, να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο τους και να απολαύσουν την ευτυχία τους ανενόχλητοι. Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί και τίποτα δεν έχει περισσότερη δύναμη από το παραμύθι που ζουν.

Η Νικολέττα ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στη Θεσσαλονίκη και ζει ξέγνοιαστες στιγμές στο πλευρό του αγαπημένου της. Και οι δύο λατρεύουν τις δουλειές τους και αυτός είναι και ο λόγος που η συγκατοίκηση δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους. Οι βάσεις τους βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει προς το παρόν.

πηγή: tlife.gr