Τραγουδίστρια έκπληξη για την Ελλάδα στην Eurovision

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 17:10 Τραγουδίστρια έκπληξη για την Ελλάδα στην Eurovision

Ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με την ΕΡΤ.

Με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ θα επιλεχθεί το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ, τον Μάΐο του 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου»,η ΕΡΤ είναι ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με συγκεκριμένο καλλιτέχνη. 
«Πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η συμφωνία. Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν η Κατερίνα Ντούσκα, η Μαριέττα Φαφούτη και η Έλενα των Otherview. Κλειδώστε την Κατερίνα Ντούσκα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και στην ηλικία των 16 επιστρέφει μαζί με την οικογένεια της στην Αθήνα. Η ανάγκη της να εκφραστεί μέσα από την μουσική είναι μεγάλη και τότε θα γράψει τα πρώτα της κομμάτια. Ακολουθούν μαθήματα φωνητικής και κλασικής κιθάρας παράλληλα με τις σπουδές της στη Νομική. Η φωνή της Κατερίνας είναι ένα κράμα soul και blues καταβολών αν και η ίδια καταφέρνει να την προσαρμόσει επιτυχώς σε indie ακούσματα μέσα από έναν διαρκή πειραματισμό. Σήμερα, έχει ήδη στο ενεργητικό της συμμετοχές σε φεστιβάλ, συνεργασίες όπως αυτή του Craig Walker και τη συμπάθεια του κοινού που έχει ήδη αγαπήσει τη φωνή και τις ερμηνείες επί σκηνής. 

Θεωρείται από τους θαυμαστές της "η Amy" της Ελλάδας.

Πάρτε μία γεύση από την τραγουδίστρια, σε εμφάνιση της. Το «One in a million», το πιο γνωστό κομμάτι της, είναι ένα πολύ όμορφο σόουλ ποπ κομμάτι:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση