Πώς μεταμορφώθηκε η Μόνικα Μπελούτσι μέχρι τα 54 της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 11:51 Πώς μεταμορφώθηκε η Μόνικα Μπελούτσι μέχρι τα 54 της

Στα 54 της χρόνια έχει κερδίσει το να θεωρείται από όλους σύμβολο του σεξ και η γυναίκα που είναι η τέλεια εκπρόσωπος της μεσογειακής ομορφιάς.

Γεννήθηκε στην Τσιττά ντι Καστέλλο, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της ζωγράφου Brunella Briganti και του Pasquale Bellucci, ιδιοκτήτη εταιρίας με φορτηγά.

Το κορίτσι με το μεσογειακό ταμπεραμέντο ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της χρόνια, ενώ ακόμα φοιτούσε στο Κλασσικό Λύκειο. Η Μόνικα ήθελε να γίνει δικηγόρος και δεν σταμάτησε το μόντελινγκ, ώστε να  μπορεί να εξασφαλίζει χρήματα για τη φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια. Η Μόνικα αγαπούσε την πολυτέλεια και αυτός ο τρόπος ζωής την ώθησε στο να εγκαταλείψει τις σπουδές της στη Νομική. Μιλάει ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά, και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες, καθώς και στα αραμαϊκά.

Οι γάμοι της

Παντρεύτηκε τον φωτογράφο μόδας Καλούντιο Κάρλος Μπάσο το 1994. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ και έχει δύο κόρες μαζί του, τη Ντέβα (γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004) και τη Λεονί (γεννημένη στις 21 Μαϊου 2010).

Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στο Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος.

Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.

Δείτε το βίντεο με τη μεταμόρφωση της Μόνικας μέσα στα χρόνια:

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση