Η Μαντόνα στην Eurovision

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 17:19 Η Μαντόνα στην Eurovision

Η «βασίλισσα» της ποπ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Eurovision για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “Ynet”.

Η Μαντόνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πολύ θετική να εμφανιστεί στον διεθνή διαγωνισμό και εκκρεμεί το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, Πάντως, οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης δείχνουν πολύ αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι η συμφωνία θα γίνει.

Ωστόσο, υπάρχει και plan b, που αναφέρει ότι σε περίπτωση που η συμφωνία «ναυαγήσει» guest star στη μεγάλη βραδιά θα είναι ο Elton John ή οι Coldplay.

Η Eurovision 2019 θα είναι ο 64ος στη σειρά και θα διεξαχθεί, τον Μάιο, στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά από τη νίκη της χώρας στον διαγωνισμό του 2018 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με την Netta και το τραγούδι "Toy". Να θυμίσουμε πως 2η είχε έρθει η Κύπρος με το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Expo Tel Aviv και ο 1ος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί για τις 14 και ο 2ος για τις 16 Μαΐου 2019.

Σαράντα δύο (42) χώρες θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό, με την Βουλγαρία να απουσιάζει για 1η φορά από το 2015. Στο μεταξύ η γειτονική Αλβανία ανακοίνωσε πρώτη το τραγούδι που θα στείλει στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Θα εκπροσωπηθεί από την Jonida Maliqi και το τραγούδι "Ktheju tokës" που σημαίνει "Επιστρέψτε στην πατρίδα". Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, με έντονα ethnic στοιχεία.

Πηγή: ΑΝΤ1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση