Έτσι χάνεις 1200 θερμίδες σε μια ώρα - Η νέα μορφή γυμναστικής που θα σε κάνει κορμάρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 16:53 Έτσι χάνεις 1200 θερμίδες σε μια ώρα - Η νέα μορφή γυμναστικής που θα σε κάνει κορμάρα

CKO Κickboxing: Η γυμναστική που σύντομα θα γίνει μόδα στην Ελλάδα.

Αν υπήρχε ένα είδος γυμναστικής που σε μια ώρα θα σε έκανε να χάσεις πάνω από 1.200 θερμίδες, δε θα το διάλεγες; Θα το διάλεγες χωρίς πολλές σκέψεις και αυτό ακριβώς κάνουν οι γυναίκες στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο.

Το CKO Kickboxing έχει γίνει μόδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και όπως είναι λογικό, το αναμένουμε να γίνει και στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Για την ακρίβεια, το ελπίζουμε, καθώς υπόσχεται εκγύμναση και πολύ καλά αποτελέσματα.

Πρόκειται για ένα εξαντλητικό μονόωρο πρόγραμμα γυμναστικής. Καις λίπος, μειώνεις το άγχος και εκτονώνεσαι με το να δίνεις μπουνιές και κλοτσιές σε σάκους που ζυγίζουν πολλά κιλά.

Οι αερόβιες ασκήσεις δε λείπουν. Όλα αυτά φυσικά με την καθοδήγηση δασκάλων και παρέα με άλλες φιλόδοξες γυναίκες (ok και άντρες) που θέλουν να γυμναστούν και να έχουν άμεσα αποτελέσματα στη ζυγαριά.

"Χάνεις το λιγότερο 1.200 θερμίδες σε κάθε μάθημα" γράφει στον επίσημο ιστότοπο του CKO Kicboxing, όμως αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς να σου βγει η γλώσσα. Για να μπει κάποιος σε πρόγραμμα, δε χρειάζεται να ξέρει από πριν kickboxing. Αρκεί να είναι αποφασισμένος για γυμναστική και να έχει αθλητικά ρούχα, παπούτσια και ειδικά γάντια.

Μέχρι σήμερα, CKO Kickboxing Gyms βρίσκονται μόνο στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε California, New Jersey, New York, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Virginia, Washington.

Η Ευρώπη αποκλείεται να πει "όχι" σε αυτή την τάση. Μένει να φανεί το πότε θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε στα μέρη μας.

ladylike.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com