Βόμβα στη σόου - μπιζ: Είναι ζευγάρι οι Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 12:45 Βόμβα στη σόου - μπιζ: Είναι ζευγάρι οι Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν;

Ζουν ένα παραμυθένιο έρωτα ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν; Αν ισχύει η πληροφορία της Sun, τότε έχουμε την «είδηση της χρονιάς»!

Βρίσκει θαλπωρή στην αγκαλιά της πανέμορφης Σαρλίζ Θερόν μετά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί ο γοητευτικός Μπραντ Πίτ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ο απόλυτος σταρ Μπραντ Πιτ και η ξανθιά καλλονή Σαρλίζ Θερόν ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα. Το πανέμορφο ζευγάρι διατηρεί μυστική σχέση και έχουν αποφασίσει να συναντιούνται prive σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Οι πληροφορίες αναφέρου ότι ο 55χρονος Μπραντ Πϊτ γνώρισε τη 43χρονη Σαρλίζ Θερόν σε ένα πάρτι, ενώ τους είχε γνωρίσει ο πρώην της Σαρλίζ Θερόν, Σον Πεν. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, φιλοξενούν και λεπτομέρειες από εκείνη τη συνάντηση. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπινε βότκα, αυτός εμφιαλωμένο νερό(μετά τον χωρισμό του με την Τζολί δεν έχει πιει σταγόνα). Όλο το βράδυ ήταν  επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

H πηγή της εφημερίδας υποστηρίζει πως το νέο ζευγάρι συναντιέται περίπου ένα μήνα, αρχικά σε φιλικό και χαλαρό επίπεδο, αλλά πλέον αισθάνεται τη μεταξύ του σχέση να έχει περάσει σε ένα άλλο, νέο επίπεδο. 

Δείτε το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Sun:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση