Σάκης Τανιμανίδης: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο! [vid]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 15:32 Σάκης Τανιμανίδης: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο! [vid]

Στις 3 Φλεβάρη το ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι ετοιμασίες έχουν φτάσει στην τελική ευθεία και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης ετοίμασε τις βαλίτσες του και αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο. Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι λάτρης των social και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και videos με τους followers του. Έτσι και σήμερα, ανέβασε στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών του σχετικά με το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως θα λείπει για 6 μήνες – όσο θα κρατήσει τo «Survivor» – και πως θα επιστρέψει τον Ιούνιο. Ακόμα είπε μία σημαντική λεπτομέρεια που μερικοί ίσως να μην την γνωρίζουν ακόμα, σχετικά με τις παραλίες που θα γυριστεί το παιχνίδι. Ο παρουσιαστής εκτός των άλλων, δεν γινόταν να μην απαντήσει και στην πιο συχνή ερώτηση που του έκαναν, στο αν θα είναι μαζί του η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν γίνεται να μην έρθει η Χριστίνα στον Άγιο Δομίνικο γιατί πλέον είμαστε παντρεμένοι» είπε ο Σάκης και έδειξε με χαμόγελο της βέρα του.

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση