Φιλία με άρωμα… επιβίωσης για Βιργινία Δικαιούλια και Μάριο Πρίαμο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 12:17 Φιλία με άρωμα… επιβίωσης για Βιργινία Δικαιούλια και Μάριο Πρίαμο
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι της Ένωσης στο Survivor 2

Η φιλία τους αναπτύχθηκε μέσα σε κακουχίες και πείνα με φόντο το εξωτικό τοπίο του Άγιου Δομίνικου. Μπορεί τα δυο νεαρά παιδιά, να συμμετείχαν σε διαφορετικούς κύκλους του Survivor, αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να έρθουν κοντά και να εντοπίσουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα.

Βιργινία Δικαιούλια και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου όσο πιο συχνά μπορούν καθώς και οι δυο έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρέωσεις αλλά και αρκετά χιλιόμετρα να τους χωρίζουν αφού ο πρώην παίκτης του Survivor, διαμένει στην Κύπρο όπου δραστηριοποιείται.

Ο πρώην «Μαχητής» του Survivor 1 και η πρώην «Μαχήτρια» του Survivor 2, γνωρίστηκαν όταν πραγματοποίηθηκε η ένωση των δυο ομάδων λίγο πριν τον τέλος του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στον Άγιο Δομίνικο και εκεί αντίκρυσε την πανήψυλη βολεϋμπολίστρια. Οι δυο τους εντόπισαν πως έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα και μετά την αποχώρηση της Βιργινίας από το παιχνίδι, ξεκίνησαν να κάνουν παρέα.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στη Γλυφάδα, όπου βγήκαν να κάνουν τα ψώνια τους, σε μια σύντομη απόδραση του Μάριου στην Ελλάδα.

Συνοδευόμενοι από το σκυλάκι της Βιργινίας, οι δυο τους, ντυμένοι σε ασπρόμαυρο αθλητικό look, έκαναν την βόλτα τους, χαλάρωσαν και είπαν τα νέα τους.


πηγή: news.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση