Επιστρέφει η Μέγκαν Μάρκλ στο Suits;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 09:50 Επιστρέφει η Μέγκαν Μάρκλ στο Suits;

Ο δημιουργός της αγαπημένης σειράς, Άαρον Κόρς βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η είδηση για μία πιθανή επιστροφή της Μέγκαν Μάρκλ στην τελευταία σεζόν του Suits προκάλεσε ενθουσιασμό. Όμως ο δημιουργός της σειράς Άαρον Κόρς βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

“Θα το ήθελα πολύ, όμως οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο πλησιάζουν το μηδέν” δήλωσε. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν έχει προσεγγίσει τη Δούκισσα του Σάσεξ για ένα πολύ ευνόητο λόγο. “Δεν μπορώ να της ζητήσω να αφήσει τη θέση της στη βασιλική οικογένεια για να έρθει μαζί μας”.

Πάντως η Μέγκαν Μάρκλ όπως φαίνεται έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Κορς, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι θα ήθελε πολύ να ξαναδουλέψει μαζί της. “Την αγαπάμε, της ευχόμαστε ότι καλύτερο αλλά δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο”, αναφέρει.

Η Μέγκαν Μάρκλ εγκατέλειψε το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά λίγο πριν παντρευτεί τον πρίγκηπα Χάρι. Αυτή τη στιγμή η Δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί και παραμένει ιδιαίτερα απασχολημένη με τις βασιλικές της υποχρεώσεις, γεγονός που δυσκολεύει την διαθεσιμότητά της για μία επανεμφάνιση στην αγαπημένη σειρά, έστω και για ένα πέρασμα.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση