Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκαναν έκπληξη την Πάολα στον Σαββόπουλο! Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 19:42 Έκαναν έκπληξη την Πάολα στον Σαββόπουλο! Δείτε το βίντεο

Αυτή η συνάντηση ήταν κορυφής!

Μία σπάνια τηλεοπτική στιγμή έζησαν όλοι όσοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη «Vinylio», με καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο.  Στο στούντιο εμφανίστηκε ξαφνικά η Πάολα, για την οποία ο τραγουδοποιός έχει μιλήσει με εξαιρετικά θερμά λόγια.

«Την Πάολα την έχεις αποκαλέσει “θηρίο της σκηνής” για τη ζωτικότητα που έχει» , είπε ο παρουσιαστής στον καλεσμένο, τη στιγμή που πίσω του, χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, εμφανίστηκε η Πάολα. «Αυτή είναι φωνάρα!», ανέφερε ο δημιουργός χωρίς να κρύψει τον θαυμασμό του.

Η λαϊκή τραγουδίστρια ερμήνευσε με τον μοναδικό της τρόπο το «Δημοσθένους Λέξις» που έχει γράψει ο Διονύσης Σαββόπουλος, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

«Χωρίς να σε γνωρίζω σ’ είχα εκτιμήσει. Είχα συναντήσει μία φορά την κόρη σου, αυτό το καταπληκτικό πλάσμα, ένα κορίτσι γεμάτο υγεία, γεμάτο χαρά, γεμάτο χαμόγελο και ευγένεια. Και είπα μέσα μου πως η μητέρα που έχει αυτό το κορίτσι πρέπει να είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Κι έτσι, χωρίς να σ’ έχω γνωρίσει, σ’ είχα εκτιμήσει», είπε ο Αντώνης Κανάκης στην Πάολα, την οποία προσκάλεσε σε μία από τις επόμενες εκπομπές του.

Δείτε το βίντεο με την αναπάντεχη συνάντηση:

πηγή: thetoc.gr