Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατέρας στα 69 του έγινε ο Ρίτσαρντ Γκιρ από την 36χρονη σύζυγό του [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 16:27 Πατέρας στα 69 του έγινε ο Ρίτσαρντ Γκιρ από την 36χρονη σύζυγό του [εικόνες]

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύντροφός του Αλεχάντρα Σίλβα, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, έναν υγιέστατο γιο στην Νέα Υόρκη.

Ο 69χρονος ηθοποιός και η 36χρονη σύζυγός τους, έγιναν γονείς πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό Hola.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του, που δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει το όνομα του γιου τους, αποκάλυψαν τον Σεπτέμβριο ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί.
Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι
Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι

Η Αλεχάντρα μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με τον Γκιρ που συνάντησαν τον Δαλάι Λάμα και ο οποίος έβαλε το χέρι του στην κοιλιά της για να ευλογήσει το αγέννητο μωρό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκιρ είναι εδώ και πολλά χρόνια με τον Δαλάι Λάμα, τον εξορισμένο πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ.

Βουδιστής και ο ίδιος, ο Γκιρ είναι ένας εξέχων υποστηρικτής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Θιβέτ – κάτι, που σύμφωνα με τον ίδιο, τον οδήγησε στη μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ. Η υποστήριξή του προς το κράτος οδήγησε επίσης στην απαγόρευση εισόδου του στην Κίνα.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε την Αλεχάντρα τον περασμένο Απρίλιο, μετά από 4 χρόνια σχέσης. Η ισπανική εφημερίδα ABC έγραψε πρώτη για τον γάμο του Γκιρ με την κατά 33 χρόνια μικρότερή του Ισπανίδα, νωρίτερα φέτος και πρώτη ανέφερε την εγκυμοσύνη.