Ο Bruce Jenner για πρώτη φορά χαμογελαστός μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:26 Ο Bruce Jenner για πρώτη φορά χαμογελαστός μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου!
Η συνέντευξη που έδωσε την Παρασκευή στο ABC τον βοήθησε να κάνει «ένα άνοιγμα στον κόσμο»
 
Για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου, ο πρώην ολυμπιονίκης Bruce Jenner, φωτογραφήθηκε στο Λος Άντζελες λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του. Ο 65χρονος Jenner έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη την Παρασκευή στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC και στην δημοσιογράφο Diane Sawyer και τα είπε όλα για την επέμβαση αλλαγής φύλου και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή του.



Το Σάββατο η προγονή του Κιμ Καρντάσιαν επισκέφθηκε τον Jenner στην κατοικία του για να του προσφέρει την στήριξή της, αφού πρώτα είχε γράψει στο twitter: «Η αγάπη δίνει θάρρος να ζήσει κανείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του». Η Κιμ εξέφρασε την αγάπη της και την υποστήριξή της στον πατριό της, παρά τον χωρισμό της μητέρας της από τον Jenner.



Αλλά και η πρώην σύζυγός του, Kris, έγραψε στο twitter ότι στηρίζει τον επί 25 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της και δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής θα τον αποκαλεί «ήρωα της»!



O Jenner με φανερά καλή διάθεση φορούσε μια άνετη φόρμα με κουκούλα αλλά τα σημάδια της μετάβασης του από άνδρα σε γυναίκα ήταν σαφώς ορατά!
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση