Ο αρραβώνας Ελένης Μενεγάκη& Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο - Η επιβεβαίωση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 16:57 Ο αρραβώνας Ελένης Μενεγάκη& Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο - Η επιβεβαίωση
Την επίσημη ένωσή της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου ομολόγησε ο γέροντας Ευδόκιμος της Μονή Παναχράντου στην Άνδρο.
 
Η επισημοποίηση της σχέσης Ελένης Μενεγάκη και Μάκη Παντζόπουλου συζητιέται ότι έχει γίνει πάνω από έναν χρόνο. Κανένας όμως, από το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει για αυτό. Η εποχή που έδιναν τα δημοσιεύματα ως εκείνη που συνέβη το γεγονός ήταν το περσινό καλοκαίρι.

Τώρα, έρχεται η επιβεβαίωση της είδησης του αρραβώνα, μέσα από το secret, στο οποίο είπε λίγα, αλλά διαφωτιστικά λόγια ο γέροντας της Μονής Παναχράντου στην Άνδρο, Ευδόκιμος: «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο». Ο ηγούμενος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια εκφράζοντας την εκτίμησή του και την συμπάθειά προς το πρόσωπό της.
 
Ο γέροντας Ευδόκιμος είναι εκείνος που είχε βαφτίσει την ανιψιά του Μάκη Παντζόπουλου στο Μοναστήρι της Παναχράντου στην Άνδρο στο τέλος του καλοκαιριού του 2012, με νονά την Ελένη Μενεγάκη.
 
 
Η παρουσιάστρια φορούσε ένα αρχαιοελληνικό λευκό φόρεμα που παρέπεμπε σε νυφικό από αυτά που φοράνε οι νύφες στους νησιώτικους γάμους, σανδάλια και ένα στεφάνι γυψοφίλης στα μαλλιά.
 
 
Τότε είχε φτάσει συνοδευόμενη από τον Μάκη Παντζόπουλο, τις δυο της κόρες Βαλέρια και Λάουρα και τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. Παρόντες στην τελετή ήταν και η μητέρα της Ζέτα με τον πατριό της.
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com