Γιάννης Προκοπίου – Παολίνα Διαμαντούλη: Χώρισαν μετά από τριάμισι χρόνια σχέσης!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 12:22 Γιάννης Προκοπίου – Παολίνα Διαμαντούλη: Χώρισαν μετά από τριάμισι χρόνια σχέσης!

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια δεν είναι πια μαζί. Ο λόγος για την Παολίνα Διαμαντούλη και τον Γιάννη Προκοπίου, οι οποίοι -σύμφωνα με της Real Life- αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τριάμισι χρόνια κοινή πορείας. Γνήσιος κοσμοπολίτης εκείνος, με εξαιρετική πορεία στην οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρία, αλλά και λάτρης της καλής ζωής, περιζήτητο μοντέλο εκείνη, με το όνομά της να φιγουράρει σε καμπάνιες μεγάλων οίκων και πολυεθνικών και με αφιερώματα σε διεθνείς τίτλους, όπως «Elle», «Esquire» και «Vogue», αποτέλεσαν ένα από τα διάσημα ζευγάρια της αθηναϊκής high society.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα, παρόλο που οι δυο τους είχαν κάνει το βήμα να συγκατοικήσουν στο σπίτι του εφοπλιστή στα νότια προάστια, τελικά τα σύννεφα που εμφανίστηκαν στη σχέση τους από τα μέσα του 2018 έφεραν την κρίση και τελικά στο τέλος του χρόνου πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Βέβαια, μιλάμε για έναν πολιτισμένο χωρισμό, χωρίς σκηνές και τσακωμούς, ενώ -σύμφωνα με το περιβάλλον τους- η σχέση τους παραμένει τυπική και φιλική. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που η Παολίνα δεν έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.

Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους ήταν γνωστές στους κοσμικούς κύκλους, αλλά κανείς δεν ήθελε να πιστέψει ότι αυτό το τόσο όμορφο ζευγάρι θα αποφάσιζε να μείνει χωριστά. Όλα, όμως, επιβεβαιώθηκαν όταν πέρασαν ξεχωριστά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Το περιβάλλον τους, πάντως, υποστηρίζει πώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι σύντομα και πάλι μαζί. Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει…

πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση