Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάνης Βαρουφάκης: 800 ευρώ για 180 τετραγωνικά -Το νέο σπίτι του υπουργού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 11:33 Γιάνης Βαρουφάκης: 800 ευρώ για 180 τετραγωνικά -Το νέο σπίτι του υπουργού

Αν θέλεις να μάθεις τα νέα του Γιάνη Βαρουφάκη τότε ρώτα τους γείτονές του. Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σπίτι και τον ίδιο. Αυτό είναι ρεπορτάζ!

Από το σπίτι με θέα την Ακρόπολη, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου μετακόμισαν στους Αμπελοκήπους. Πριν από ένα μήνα, ημέρα Κυριακή, έγινε η πρώτη μετακόμιση των οικοσκευών του ζεύγους και την αμέσως επόμενη Κυριακή μεταφέρθηκαν τα υπόλοιπα πράγματα στο νέο σπίτι. Το διαμέρισμα του Υπουργού Οικονομικών καταλαμβάνει 180 τετραγωνικά στον τέταρτο όροφο, προέρχεται από την ένωση δυο διαμερισμάτων, διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ και όπως λένε οι γείτονες, το ενοίκιο είναι στα 800 ευρώ. 

Οι άνθρωποι που μένουν στην ίδια πολυκατοικία, αλλά και γύρω από αυτήν, μίλησαν στην εκπομπή «Μία» λέγοντας τη γνώμη τους για τον πρώτο μήνα της διαμονής του εκεί και του απέδωσαν κάποιους χαρακτηρισμούς. 

«Τον έχω δει δυο τρεις φορές. Στο περίπτερο, με τη σύζυγό του να περπατάει, όταν τον παίρνουν με το αυτοκίνητο. Είναι πολύ ευγενικός, τους χαιρετάει όλους», λέει ένας από τους γείτονές του. 

«Όλοι τον έχουν δει. Εγώ που περπατάω με μαγκούρα, τον συνάντησα μία μέρα και μόλις είχε βγει από το πάρκινγκ με τη μοτοσυκλέτα. Περίμενε πρώτα να περάσω εγώ και να ανέβω τα σκαλιά και μετά έφυγε. Είναι προσιτός και ευγενικός» περιγράφει μία από τις κατοίκους της πολυκατοικίας.

Προηγούμενη ένοικος του σπιτιού, η οποία μετακόμισε πριν από δέκα χρόνια, είναι η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μίλησε στην εκπομπή για αυτό: «Είναι ένα όμορφο, κανονικότατο αστικό διαμέρισμα. Τίποτα τρομακτικό».

Να σημειώσουμε ότι όλοι όσοι μίλησαν για τον καινούργιο γείτονα, τον Υπουργό Οικονομικών και τη μετακόμισή του, είπαν ότι νιώθουν ιδιαίτερη ασφάλεια από τη μέρα που εμφανίστηκε εκεί, αφού τώρα πια υπάρχουν εκεί άνδρες ασφαλείας.  

thetoc.gr