Ο Μπεν Άφλεκ εξομολογείται: Η μάχη του με τον αλκοολισμό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 10:41 Ο Μπεν Άφλεκ εξομολογείται: Η μάχη του με τον αλκοολισμό

"Προσπαθώ πολύ για να γίνω καλός πατέρας και ελπίζω να είμαι".

Το περασμένο καλοκαίρι έπεσε σχεδόν αναίσθητος από το αλκοόλ, ενώ βρισκόταν στο  σπίτι του στην Καλιφόρνια, Με την Τζένιφερ Γκάρνερ στο πλευρό του, η γυναίκα που τον αγάπησε πολύ και τον πίεσε να ξαναμπει σε κλινική. Ο Μπεν Άφλεκ σε συνέντευξή του μίλησε για αυτή, για το πόσο υπέροχη είναι, σχολίασε την προσωπικοτητά της.  Ο σταρ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε  για τον αλκοολισμό.

Ο γάμος του με τη Γκάρνερ κράτησε 10 χρόνια, ενώ η σχέση του με το αλκόολ πάνω από 20. Το 2001 άρχισε να έρχεται σε επαφή με κέντρα απεξάρτησης και να κάνει άσκοπες, τελικά προσπάθειες. . Η τελευταία φορά που βρέθηκε σε χείριστη θέση, το περασμένο καλοκαίρι, τον έφερε αντιμέτωπο με μία δύσκολη απόφαση. Η Τζένιφερ Γκάρνερ ξεκαθάρισε ότι αν δε μπει σε κέντρο απεξάρτησης δεν θα επιτρέψει να ξαναδεί τα παιδιά του.

Ο Μπεν Άφλεκ συμφώνησε με τη Γκάρνερ και τώρα, έχοντας περάσει ένα ικανό διάστημα, αποφάσισε να μιλήσει για τον αλκοολισμό και εκείνη,  αποθεώνοντάς την  δημόσια για τη στήριξη της: «Είναι υπέροχη. Η μητέρα των παιδιών σου είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου. Προσπαθώ πολύ για να γίνω καλός πατέρας κι ελπίζω να είμαι. Είμαι τυχερός γιατί έχουν μια καλή μητέρα που βοηθάει πολύ».

Μιλώντας στην εκπομπή Today Monday, είπε: «Δεν με κουράζει να μιλάω για το ότι είμαι αλκοολικός. Είναι μέρος της ζωής μου. Πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν είναι αυτό που με χαρακτηρίζει αποκλειστικά, αλλά είναι κάτι που καλείσαι να το δουλέψεις».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση