Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέλετε να εξαφανίσετε το λίπος στην κοιλιά; Κάντε αυτά τα 3 απλά τρικ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 15:23 Θέλετε να εξαφανίσετε το λίπος στην κοιλιά; Κάντε αυτά τα 3 απλά τρικ!

Δεν φτάνει να κάνετε δίαιτα και γυμναστική για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά. Δείτε τι λένε οι ειδικοί και τι κάνατε λάθος μέχρι σήμερα...

Εχετε δοκιμάσει τα πάντα για να λιώσετε το ανεπιθύμητο λίπος στην κοιλιά, αλλά δεν βλέπετε αποτέλεσμα; Κάτι κάνετε λάθος...

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο μόνος τρόπος για να δείτε διαφορά στην κοιλιά σας είναι καταρχάς να κάνετε γυμναστική και κατά δεύτερον να εντάξετε στο πρόγραμμα γυμναστικής σας ασκήσεις cardio με εναλλαγές του ρυθμού και αυξομειώσεις της έντασης.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «International Journal of Obesity» οι γυναίκες που έκαναν ποδήλατο στο γυμναστήριο επί 20 λεπτά με εναλλαγές 8 λεπτών γρήγορου sprint και 12 δευτερόλεπτων χαμηλής έντασης, έχασαν μετά από 15 εβδομάδες περισσότερο λίπος στην κοιλιά σε σχέση με τις γυναίκες που έκαναν απλά 40 λεπτά ποδήλατο.

Παρακάτω μερικές συμβουλές για να αυξομειώσετε την έντασης:

1. Βάλτε στόχο: Ξεκινήστε την άσκηση στο ποδήλατο, το ελλειπτικό ή τον διάδρομο με ένα χαλαρό και μέτριας έντασης ρυθμό. Μετά αυξήστε την ένταση για κάποια λεπτά και μετά μειώστε αμέσως. Η διάρκεια της έντονης άσκησης εξαρτάται από τον στόχο που έχετε βάλει αλλά και την αντοχή σας.

2. Χρησιμοποιήστε ρολόι: Μπορείτε να κάνετε μια άσκηση χρησιμοποιώντας ρολόι. Ξεκινήστε μια μέτριας έντασης άσκηση για 2 λεπτά και μετά συνεχίστε με έντονη ένταση για 1 λεπτό. Επαναλάβετε αυτές τις εναλλαγές για μισή ώρα.

3. Βάλτε Μουσική: Αντί να μετράτε με το ρολόι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την αγαπημένη σας playlist. Φτιάξτε μια λίστα με τραγούδια γρήγορου και αργού ρυθμού και εναρμονίστε την ένταση της άσκησης με τον ρυθμό.

 

Πηγή: Joytv.gr