"Σάρωσε" το κοινό instagram της Μέγκαν και του Χάρι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 22:24 "Σάρωσε" το κοινό instagram της Μέγκαν και του Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει δυναμικά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Ο ολοκαίνουργιος λογαριασμός στο Instagram του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ κατέρριψε σήμερα το ρεκόρ της ταχύτητας στο να καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο ακολούθους, ανακοίνωσε σήμερα το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Ο λογαριασμός, τον οποίο λάνσαραν χθες ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, υπό τον τίτλο "sussexroyal", ξεπέρασε αυτό το συμβολικό όριο σε διάστημα μόλις… 5 ωρών και 45 λεπτών.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής της Κ-pop Κανγκ Ντάνιελ, που χρειάστηκε τον διπλάσιο χρόνο, ήτοι 11 ώρες και 36 λεπτά, για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο, ενώ ο πάπας Φραγκίσκος χρειάστηκε 12 ώρες, σύμφωνα με το Γκίνες.

Σήμερα, ο λογαριασμός της Μέγκαν και του Χάρι απαριθμεί 2,7 εκατομμύρια followers, ενώ «ακολουθεί» μονάχα 23 λογαριασμούς, μεταξύ αυτών λογαριασμούς μελών της βασιλικής οικογένειας, αλλά κι εκείνων της ομάδας ράγκμπι της Βρετανίας κι οργανώσεων όπως η Smart Work, που βοηθά άνεργες γυναίκες.

Με τον λογαριασμό αυτόν, επιστρέφει δυναμικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, πριν από τον γάμο της με τον Χάρι τον Μάιο του 2018, είχε κλείσει το μπλογκ της The Tig και το προφίλ της στο Instagram.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση