Μικ Τζάγκερ: Το πρώτο μήνυμα μετά την επέμβαση στην καρδιά που υποβλήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 13:11 Μικ Τζάγκερ: Το πρώτο μήνυμα μετά την επέμβαση στην καρδιά που υποβλήθηκε

Τι έγραψε στους αμέτρητους θαυμαστές του που αγωνιούν για την υγεία του

Ο Μικ Τζάγκερ φρόντισε να καθησυχάσει τους αμέτρητους θαυμαστές του ανά τον κόσμο που αγωνιούν για την πορεία της υγείας του, στέλνοντας μέσω Twitter το πρώτο μήνυμά του μετά την πρόσφατη περιπέτειά του.

Ο φρόντμαν των θρυλικών Rolling Stones, υποβλήθηκε σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά και αναρρώνει με την υγεία του να βρίσκεται σε «πολύ καλή» κατάσταση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Billboard.Οι γιατροί κατάφεραν να βρουν πρόσβαση στη βαλβίδα μέσω της μηριαίας αρτηρίας και παρακολουθούν τον 75χρονο τραγουδιστή για τυχόν επιπλοκές, αναφέρει το Billboard σε ένα δημοσίευμα, που αναρτήθηκε και επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές.

Το μήνυμα του θρυλικού «γερόλυκου»

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ενα τεράστιο ευχαριστώ και στο ιατρικό προσωπικό γιατί έκαναν εκπληκτική δουλειά», έγραψε ο 75χρονος στον λογαριασμό του, στο πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση.

Σύμφωνα με το Billboard, η περιοδεία των Rolling Stones, που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο. Το συγκρότημα αναμενόταν να δώσει 17 συναυλίες, τα εισιτήρια των οποίων είχαν ήδη κάνει «φτερά».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση